Accident în apropiere de comuna Sărata-Galbenă

La 17 iunie 2021, ora 21:56, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești, prin intermediul operatorului 112, a parvenit apelul telefonic, precum că pe traseul R-34, în apropiere de localitatea Sărata-Galbena, un automobil de model „Dacia Logan” a derapat de pe traseu. La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul R-34, în apropiere de comuna Sărata-Galbena, un automobil de model „Dacia Logan”, condus de un bărbat, în vârstă de 38 ani, domiciliat în r-nul Hîncești, care la moment activează în calitate de taximetrist, nu a ținut cont de condițiile meteriologice și a derapat de pe traseu inversîndu-se în chiuvet.

În urma inversării , șoferul și 2 pasageri, un bărbat de 32 ani și o tânără de 20 ani au fost transportați la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Politia a inițiat o ancheta pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmata de Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol

2 thoughts on “Accident în apropiere de comuna Sărata-Galbenă

  • 2021-11-25 at 16:03
    Permalink

    880981 244281Soon after study several of the content material inside your internet internet site now, and i also truly significantly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and are checking back soon. Pls take a appear at my web page also and inform me how you feel. 734658

    Reply
  • Pingback: growli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!