Accident în apropiere de Fundul Galbenei 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri

La 30 mai, în Serviciul de Gardă al IP Hîncesti a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul Hîncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul Hincesti-Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, într-o curbă periculoasă, un automobil de model Toyota Avensis, fiind condus de un bărbat, în vârstă de 19 ani, din raionul Leova, nu s-a asigurat și a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un automobil de model Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 din raionul Cantemir.

În urma impactului, 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care 4 minori, și o doamnă,în de 36 ani. Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!