Accident în apropiere de localitatea Sărata Galbenă

 

În dimineața de 1 noiembrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic, precum că în apropiere de localitatea Sărata Galbenă, r-nul Hîncești, un automobil de model „Honda” a derapat de pe traseu.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul și ambulanța. S-a stabilit că pe traseul Leova- Hîncești, în apropiere de localitatea Sărata-Galbenă din raionul Hîncești, un automobil de model „Honda”, care era condus de un bărbat de 31 ani, din r-nul Leova, nerespectînd condițiile rutiere, a derapat în cîmp și s-a inversat, în momentul impactului, în automobil se afla și o pasageră de 31 ani.

Șoferul și pasagera a avut nevoie de îngrijiri medicale, care ulterior au fost transportate la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru investigații medicale. Conducătorul auto, nu a fost posibil de testat cu aparatul „Drager”, fiind preluat de urgență de către ambulanță.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!