Știri din Hîncești

Accident pe traseul satelor Horjești-Cărpineni

La 17 iulie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, prin intermediul operatorului „112”, a parvenit apelul telefonic precum că pe traseul satelor Horjești-Cărpineni, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport.

La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul. S-a stabilit că la 17.07.2021, în localitatea Horjești din r-nul Hîncești, un bărbat, în vârstă de 24 ani din mun. Chișinău, aflîndu-se la volanul unui autoturism de model VW T 4, efectuînd depășirea unui tractor, nu s-a asigurat și a tamponat un autoturism de model Renault Megane care se deplasa pe contrasens, ca urmare fiind tamponat frontal si inversîndu-se.

În urma tamponării un bărbat, în vârstă de 48 ani fiind ca pasager în VW T4 a fost transportat la Spitalul. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, ulterior stabilindu-se o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,00 mg/l. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!