Alegerea ta între Stilul Nou și Vechi

Sondaj Special de Crăciun: Alegerea ta între Stilul Nou și Vechi 

Dragi urmăritori, ne aflăm într-un moment festiv al anului și dorim să cunoaștem preferințele voastre legate de sărbătorirea Crăciunului! Avem de ales între două date magice: stilul nou pe 25 decembrie sau stilul vechi pe 7 ianuarie.

În 2022, HN24 a realizat un sondaj online asemănător, atunci din 337 de persoane au ales pe stil vechi și doar 92 pe stil nou, iar alți 9 persoane în genere au indicat că nu sărbătoresc.

Vrem să aflăm de la voi: Care este alegerea voastră pentru acest an? Vă rugăm să participați la sondajul nostru și să ne împărtășiți tradițiile voastre de Crăciun. Fie că alegeți stilul nou sau vechi, sărbători fericite tuturor! 🌟

Participă la sondaj aici:

Când sărbătorești Crăciunul ?

View Results

Loading ... Loading ...

📊 Un sondaj realizat de Data Marketing în 2011 a arătat că 74% din locuitorii Republicii Moldova preferau să sărbătorească Nașterea Domnului Iisus pe 7 ianuarie, în timp ce doar 10% alegeau 25 decembrie. Interesant este că 14% dintre respondenți intenționau să marcheze Crăciunul atât pe stil nou, cât și pe vechi.

👵👨‍🦱 Sociologii au observat că preferința pentru stilul vechi este mai pronunțată în rândul persoanelor în vârstă (80%), în timp ce tinerii sunt mai înclinați să adopte tradițiile occidentale. De asemenea, orășenii și persoanele cu studii superioare sunt mai deschiși spre noile tradiții.

🏙️🌲 În orașele mari, cum ar fi Chișinău și Bălți, 62% dintre locuitori plănuiesc să celebreze pe 7 ianuarie, iar 24% vor sărbători de două ori. În contrast, în satele Moldovei, doar 5% din populație sărbătorește Crăciunul pe stil nou, pe 25 decembrie.

#CrăciunFericit #SondajCrăciun #TradițiiMoldovenești

Această postare este menită să stimuleze interesul și participarea urmăritorilor, oferindu-le în același timp informații relevante despre preferințele culturale din Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!