Ce facem cu Școala Rusă din Hîncești ?

Am hotarit sa imi scriu oful, acest ravas tine de inchiderea scolii ruse din or.Hincesti,cu citiva ani in urma autoritatile cu ajutorul celor ce le convine acest lucru au hotarit sa inchida scoala rusa dar cu galagia parintilor si finantarea Partidului Nostru nu le-au reusit.Acum a venit timpul sa imi dau si eu baiatul la aceasta scoala ,m-am gindit ca I.Dodon e cu Rusia si precis o va sustine un timp oarecare si poate v-om termina cu bine,dar surpriza…din discutia cu directoarea scolii ruse am inteles ca chiar daca au sa fie ceva schimbari poate doar sa fie facute spre binele copiilor,acum aud ca deja este totul hotarit fara adunare de parinti fara de stire scoala rusa va activa, doar ca sub acoperisul scolii nr 1.

Cum boala sa fie jumate de scoala rusa si jumate moldoveneasca ??? nu vi se pare putina discriminare oare?Am mai inteles din alte surse ca cu timpul moldoveneasca nu va mai fi la nr1..si cum oameni buni scoala asta mica care e acum nu au cu ce o intretine da daca se schimba la nr1vor avea surse de a o intretine?cel mai probabil vor sa o nimiceasca si nu stiu cum. Poate unii parinti nu cunosc situatia, unii spun ca ai lor termina scoala in citiva ani, unii zic ca tac si nu pot face nimic ca au sa ii injoseasca copilul mai departe eu insa am hotarit sa scriu chiar de am ales deja alta scoala cred si sper ca domnul Dodon va face macar cit de putin vint pentru aceasta scoala ca oricum e unica din oras .

Chiar nu e posibil cei de la putere sa-si scuture putin buzunarele pentru aceasta scoala? toate le inchid le sckimba locul fac tot spre binele lor .spre ce mergem draga guvernare nu e destul ca ne dati sa roadem oase dar trebuie sa le roadem pe cele care ni le dati nu avem de ales.Va multumesc ca ati avut rabdare de a citi pina la sfirsit si va rog sa va dati cu pareri!

Mesaj scris si expediat de Аня Малкоч

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !