Cupa Ligii Est- Europene la Tenis de Masă adusă la Hîncești.

Cupa Ligii Est- Europene la tenis de masă adusă în Hîncești
Patru zile la rind în or.Bălți în cadrul întîietății Ligii este Europene la tenis de masă tenismanii Școlii de Sporturi a Raionului Hîncești, pregătiți de către antrenorul Brăguță Sergiu au concurat cu cei mai buni sportivii din întreaga țară cît și cu oaspeții din Azerbaijan, Ucraina, Belorusia și Rusia.Un turneu foarte puternic cu echipe bine pregătite și cu sportivi foarte ambițioși, la care tenismanii noștri nu au ezitat să-și manifeste capacitățile, măiestria și voința de a învinge.

 

Cel mai mare succes din echipa noastră l-a avut tenismanul Bectaș Igor care împreună cu sportivul din or.Chișinău, Cozmolici Felix, au cucerit aurul și Cupa acestui prestigios turneu,BRAVO! dar asta nu a fost tot, pe lîngă acestea Igor a mai luptat încă în doua categorii de vîrstă, la individual și a mai cucerit doua medalii de argint iar la proba pe echipe (cite doi) împreună cu sportivul din or.Bălți, Iacubenco Arsenie la categoria de vîrsta a.n. 2002-2004 au cucerit medalia de bronz.Patru medalii pentru Hîncești din partea lui Igor la un așa turneu de așa talie este o performanță impunătoare.

Dar cu asta nu s-a finisat evoluția hînceștenilor, incă un sportiv care s-a evidențiat printre premianți este Dubciac Ion care în tandem cu tenismanul din or.Ungheni Caminschi Mihai, au făcut spectacol și într-o bătălie fantastică au smuls victoria din mîinile campionilor RM ediția 2017, devenid premianți cu medalie de broz lăsîndu-i pe campioni cu buza umflată.

 

La fel de bine se poate spune și despre cadeții Costiuc Pavel și Baciu Victor cărora le-a fost foarte greu să lupte cu oaspeții acestui turneu dar s-au prezentat destoinic și au plăcut organizatorilor care la sfîrșit le-au acordat cite un premiu pentru simpatie și voință de a invinge.


Felicitări cu această performanță deosebită pentru echipa de hinceșteni talentați care fac cunoscută școala noastră peste tot în țară și ne ridică prestigiul la un nivel înalt pentru ce le sunt foarte recunoscători și apreciem nespus eforturile lor.Bravo!!!

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !