După Sărbătorile de Paștele Blajinilor se încep lucrările pe str. 31 August.

Primarul Municipiului Hâncești a inițiat astăzi o ședință de lucru cu toți specialiștii Primăriei și întreprinderile responsabile de infrastructură : Telecom, Regia-Ara , Operator Regional Apă-Canal, Agenția de Stat a Drumurilor și întreprinderea Evrascon – (care repară drumul Hîncești -Leușeni) , în privința sectorului de drum Hîncești -Leușeni , sectorul 0-2 – strada 31 August.
La această ședință s-a examinat proiectul de execuție a lucrărilor, și care v-a fi implicarea Primăriei Municipiului Hîncești în construcția acestui sector de drum în Municipiul Hîncești.
În urma discuțiilor, Primarul – Alexandru Botnari, a convenit ca în data e 25-28 aprilie după Sărbătorile de Paștele Blajinilor să înceapă lucrarea de reparație acestei străzi.
Este un sector a unui drum din Municipiul Hîncești de importanță majoră, în primul rînd pentru locuitorii acestei străzi, totodată este un drum național pe care se circulă din tot Sudul Moldovei.
Mizăm pe colaborarea cu Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, cu Agenția de Stat a Drumurilor și pentru alte sectoare de drum de importanță națională.

sursa Primăria Municipiului Hâncești

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !