Este Orb și are nevoie de Ajutor ? sau Manipuelază ?

L-am întîlnit pe domnul Constantin cand mergea spre direcția Soborului Sf.Mari Voievozi din Hîncești chiar sub privirile a mai multor trecători care doar se uitau la el, am decis să îl întreb dacă nu are nevoie de ajutor la care el m-a rugat să îl conduc pînă în biserică.În drum am făcut cunoștință și am discutat cu el pe mai multe subiecte interesante. La moment domnul Constantin susține că e orb 100% și că nu vede deloc lumina Soarelui.

Caută pe cineva care să îl ajute cînd mai iese din casă și e gata să il plătească cu 2500 de lei.Cerintele lui sunt simple, să fie parte bărbătească, cinstit și omănos și să cunoască limba română și limba rusă.Dacă cunoasteți pe cineva interesat de propunerea lui îl puteți apela pe numărul  (0269) 2-01-13.Tot el roagă oamenii care au posibilitate să îi cumpere sau să il ajute cu un număr de telefon mobil.Spune că are un telefon sonor la tastat special pentru orbi dar nu și număr de telefon. Știu că mulți dintre voi îl ajută cînd îl recunosc pe drum, și mai știu că alții doar se uită și nu se implică deși omenește ar trebui  să o facă.

Din alte surse am fost informat că el nu e chiar orb 100% și mai mult manipulează. Eu sunt de părere că noi nu trebuie să judecăm ce face el..e adevărat că e orb totalmente sau se preface..dar să reacționăm dacă ne cere ajutorul.Iar dacă e adevărat s-au nu Dumnezeu mai bine Vede și le dă după merite la toți.

Andrei Culicov pentru HN24

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !