fotoreport: La Mini Discoteca pentru Copii ! Copii și Părinții s-au Distrat de Minune!

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Diana Mereuță,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion  Susține HN24 fii Șeful Nostru !

   

Deși mini disocoteca pentru copii a fost anunțată pentru ora 17:00 și a început la ora stabilită, părinții cu, copii au început să vie abia după 18:00 cînd căldura ai mai scăzut. Ne-am bucurat enorm să vedem copii și părinți care au dansat împreună, copii care au alergat și s-au distrat de minune. Chiar dacă din start nu ne-am propus să fie multă lume și mulți copii fiind  mai mult un experiment care cu siguranță se merită repetat colegii noștri de la Curierul de Hîncești s-au cam grăbit cu conlcuziile fiind prezenți la eveniment mai puțin de 5 minute, la care au făcut o poză și au comentat că evenimentul a eșuat. Deși după poze se poate bine vedea că nu a eșuat chiar de loc și chiar a fost distractiv. Admit faptul că să venit o singură familie eevnimentul nu se consideră eșuat..Oamnii din casă au eșit ? copii au dansat ? s-au fugărit ? emoții au fost ? deci scopul îl consider atins..deși pe viitor mai avem de lucrat la cîteva momente.
Mamă a unui copil: Ne simțim bine aici..e foarte fine…bine că am mai ieșit din casă cu ai mei.
Doamna Maria: Am venit azi cu Nepoțica se distrează de minune cu alți copii.
Irina: Sărbătoarea ne-o facem noi singuri, bine că s-a făcut ceva în acest oraș.
Vlad: L-am adus pe băiatul meu la dans..uite cum zburdă !
Svetlana: Se putea de organizat mai bine, baloane ceva apă, și mașinile astea se întorc toate aici..cam ne facem griji de copii..în rest totul e bine.

Mai mult de atît chiar în timpul distracției s-a apropiat o doamnă care locuiește în casa de mai sus de Teatrul de Vară, care s-a arătat foarte deranjată de muzică și zgomot ,care a făcut observație tinerilor care erau la aparatul de muzică, a întrebat foarte sever și cu rău cine organizează..cine pune..de ce ea nu se poate odihni și copii ei nu pot dormi și încă toate acestea în limba rusă. Pînă la urmă tinerii au calmat un pic situația și au convenit să dea mai încet, fapt ce a creat un disconfort copiilor și părinților care erau prezenți la Mini Discoteca.În rest vedeți în poze cum a fost !

 

 

 

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !