În Memoria Galinei. 4 ani au Trecut.

În 2013 opinia publică din întreaga țară dar și din Hâncești a fost zguduită de un caz cutremurător. Imediat după decesul ei, tinerii din Hâncești au lansat campania Îpotriva Violenței în Memoria Galinei.Acțiunea a continuat și următorul an. Zilele acestea se împlinesc 4 ani de cînd nu mai este printre noi. Amintire Veșnică.

În 2013 PROTV scria

O tanara in varsta de 18 ani din orasul Hancesti a fost gasita ieri strangulata in casa. Politia a fost alertata de mama fetei. Totusi, oamenii legii nu exclud ca femeia ar fi tainuit crima, intrucat principalul suspect este un prieten de pahar al acesteia.

Potrivit sefului inspectoratului raionului, marti seara fata se afla acasa cand doi prieteni ai mamei sale, un barbat si o femeie, au venit in ospetie si au consumat alcool. Pana la urma mama fetei a continuat cheful doar cu barbatul, iar dimineata si-a gasit fiica strangulata in pat si a anuntat politia.

Individul este principalul suspect si deocamdata politia nu a dat de urmele lui. El are 35 de ani, este din raionul Hancesti si risca detentie pe viata.

Oamenii legii nu exclud ca femeia l-ar fi ajutat sa stearga urmele.

Medicul legist sustine ca tanara nu avea urme de viol. Ea era eleva in clasa a 11-a.

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !