O țineti minte pe Cătălina ? E nevoie de o sumă simbolică de bani

Dragii mei…o tineti minte pe Catalina, fetita ramasa fara mama pe 8 februarie si care tatal nu poate demonstra paternitatea…a fost la mine o perioada in care i-am facut tratament, avind pneumonie in stare agravata… Acum este acasa, la o matusa unde starea familiala e mai buna, e bine, fericita ca e alaturi de tatal si bunica ei.
Intr-o saptamiina trebuie sa mergem sa face un set de analize sa vedem ce se petrece cu plaminul ei sting, ultima consultatie si verificare a fost facuta in 2008, e nevoie de o suma simbolica de bani …in jur de 5000 lei. Eu as fi foarte bucuroasa daca ma ve-ti ajuta si de aceasta data sa putem salva o viata de copil…
Cine doreste sa ajute imi scriti in privat si eu va dau nr contului si adresa PayPal. Va multumesc anticipat.
La capitolul Acte : Am apelat la un avocat Doronceanu Olesea un suflet foarte bun care ma ajuta sa facem ceva frumos pentru Catalina, deocamdata suntem in proces, voi reveni cu detalii cind o sa fim aproape de finish.
P.S. Vreau foarte mult sa multumesc Angela Soltan pentru rucsacul dragut, Domnica Cemortan pentru implicare si receptivitate cu ajutorul ei am procurat Catalinei rechizite scolare, Maria Stratuta impreuna cu nepotelul care ia daruit Catalinei un ursulet roz dragut si o punga cu haine.Si alte suflete bune care au mai participat cu cite putin pentru fericirea Catalinei.
Foto raport cum a evoluat viata Catalinei de cind am facut cunostinta cu ea.

sursa: Cristina Deliu Soltan   https://www.facebook.com/agentiakamelis

Atenție ! Preluarea articolelor a fotografiilor
sau materialelor video  se poate face
doar în prealabil cu acordul HN24.
(hn24tv@gmail.com)

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !