Peste 120 de refugiați din Ucraina cazați în raionul Hîncești

În contextul evenimentelor petrecute în țara vecină, Ucraina și instituirea situației stării de urgență în Republica Moldova, conform Dispoziției nr. 01 din 24.02.2022 al Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, pe teritoriul raionului au fost cazați mai mulți refugiați.

În municipiul Hîncești în hoteluri sunt cazate 28 persoane, în comuna Sărata Galbenă în incinta Instituției Religioase Centrul Creștin “Sarepta” sunt cazate 120 persoane, în satul Cărpineni, în cadrul Centrului de Plasament au fost cazate 6 persoane, în sectorul privat au fost cazați, în satul Mirești – 10 persoane, în satul Carsnoarmeiscoe – 4 persoane, în satul Nemțeni- 2 persoane, în satul Voinescu – 6 persoane și în satul Bujor au fost cazate 6 persoane.

Dna Lilia TĂNASE a comunicat că la Școala Internat Cărpineni au fost pregătite 300 paturi pentru persoanele refugiate din Ucraina. Ministerul Sănătății a emis Ordinul nr.166 “Cu privire la organizarea asistenței medicale persoanelor refugiate” și instituțiile medicale din raionul Hîncești au început testarea cu test diagnostic antigen SARS-CoV-2 a tuturor persoanelor refugiate cazate pe teritoriul raionului.

Dna Carolina Coșleț, șef-interimar, Centrul de Sănătate Hînceşti, s-a expus la capitolul răspândirii infecţiei COVID -19 în raionul Hîncești, prin urmare, au fost confirmate, săptămâna precedentă, 39 cazuri de infectare, dintre care 6 sunt copii, iar 7 persoane au fost anterior vaccinate. Pe parcursul săptămânii precedente au fost administrate 483 vaccine.

Dl Petru CIUBOTARU, directroul Spitalului raional Hîncești a comunicat că, la moment, în Spitalul raional sunt internați 13 pacienți infectați cu COVID-19, la fel, în Secția Pediatrie se află internată o femeie cu copil și o femeie gravidă din rândul refugiaților din Ucraina.

Vă anunțăm că cu scopul de a ajuta refugiații din Ucraina, Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova a pus la dispoziția moldovenilor cont bancar pentru transferul mijloacelor bănești sub formă de donații destinate asistenței umanitare cetățenilor ucraineni.

Datele bancare le anexăm mai jos ! ⬇️

𝐃𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐦𝐢𝐣𝐥𝐨𝐚𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐛𝐚̆𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐬𝐮𝐛 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐜𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐢

𝟏) 𝐈̂𝐧 𝐥𝐞𝐢 𝐦𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐞𝐧𝐞𝐬̧𝐭𝐢

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫: 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚 – 𝐓𝐫𝐞𝐳𝐨𝐫𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭

𝐈𝐁𝐀𝐍: 𝐌𝐃𝟔𝟗𝐓𝐑𝐏𝐀𝐀𝐀𝟏𝟒𝟒𝟏𝟏𝟏𝐀𝟎𝟏𝟑𝟒𝟒𝐐𝐈

𝐂𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝟏𝟎𝟎𝟔𝟔𝟎𝟏𝟎𝟎𝟎𝟎𝟑𝟕

𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐓𝐫𝐞𝐳𝐨𝐫𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭

𝐂𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐛𝐚̆𝐧𝐜𝐢𝐢: 𝐓𝐑𝐄𝐙𝐌𝐃𝟐𝐗

𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̧𝐢𝐚 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢: 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐜𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐢

𝟐) 𝐈̂𝐧 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢 𝐒𝐔𝐀 (𝐔𝐒𝐃)

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫: 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̧𝐞𝐥𝐨𝐫 – 𝐓𝐫𝐞𝐳𝐨𝐫𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭

𝐈𝐁𝐀𝐍: 𝐌𝐃𝟎𝟕𝐍𝐁𝐏𝐀𝐀𝐏𝟏𝟒𝟒𝟏𝟐𝟏𝐀𝟎𝟏𝟑𝟒𝟒𝐐𝐈

𝐂𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝟏𝟎𝟎𝟔𝟔𝟎𝟏𝟎𝟎𝟎𝟎𝟑𝟕

𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐚 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐞𝐢

𝐒𝐖𝐈𝐅𝐓: 𝐍𝐁𝐌𝐃𝐌𝐃𝟐𝐗

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐥 𝐁𝐍𝐌: 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐤 𝐨𝐟 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐨𝐫𝐤, 𝐍𝐘, 𝐒𝐖𝐈𝐅𝐓: 𝐅𝐑𝐍𝐘𝐔𝐒𝟑𝟑, 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐧𝐨. 𝟎𝟐𝟏𝟎𝟖𝟕𝟏𝟐𝟓

𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̧𝐢𝐚 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢: 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐜𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐢

𝟑) 𝐈̂𝐧 𝐄𝐔𝐑𝐎 (𝐄𝐔𝐑)

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫: 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚 – 𝐓𝐫𝐞𝐳𝐨𝐫𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭

𝐈𝐁𝐀𝐍: 𝐌𝐃𝟏𝟒𝐍𝐁𝐏𝐁𝐁𝐏𝟏𝟒𝟒𝟏𝟐𝟏𝐀𝟎𝟏𝟑𝟒𝟒𝐐𝐈

𝐂𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝟏𝟎𝟎𝟔𝟔𝟎𝟏𝟎𝟎𝟎𝟎𝟑𝟕

𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐚 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐞𝐢

𝐒𝐖𝐈𝐅𝐓: 𝐍𝐁𝐌𝐃𝐌𝐃𝟐𝐗

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐥 𝐁𝐍𝐌: 𝐃𝐞 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐤 𝐍. 𝐕., 𝐀𝐦𝐬𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦, 𝐒𝐖𝐈𝐅𝐓: 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐍𝐋𝟐𝐀, 𝐈𝐁𝐀𝐍 𝐍𝐋𝟗𝟎𝐅𝐋𝐎𝐑𝟎𝟔𝟎𝟎𝟏𝟐𝟔𝟐𝟐𝟔

𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̧𝐢𝐚 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢: 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐜𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐢

𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐚𝐬𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐣𝐥𝐨𝐚𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥: 𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚.𝐯𝐥𝐚𝐬𝐢𝐮𝐜@𝐦𝐟.𝐠𝐨𝐯.𝐦𝐝, 𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚.𝐬𝐜𝐨𝐫𝐭𝐞𝐬𝐜𝐮@𝐦𝐟.𝐠𝐨𝐯.𝐦𝐝.

𝐃𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐌𝐏𝐚𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚̂𝐧𝐝 𝐥𝐢𝐧𝐤-𝐮𝐥: 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐛𝐢𝐭.𝐥𝐲/𝟑𝐈𝐬𝐜𝐛𝐣𝐢.

𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭: 𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦 𝐂𝐢𝐨𝐛𝐚𝐧𝐮, 𝐭𝐞𝐥.: 𝟎𝟐𝟐 𝟐𝟔 𝟐𝟓 𝟔𝟐, 𝟎𝟕𝟗𝟐𝟐𝟐𝟎𝟕𝟐, 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥: 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦.𝐜𝐢𝐨𝐛𝐚𝐧𝐮@𝐦𝐟.𝐠𝐨𝐯.𝐦𝐝.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!