SEZONUL SPORTIV S-A DESCHIS ŞI LA ONEŞTI,HÂNCEȘTI !

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Diana Mereuță,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion  Susține HN24 fii Șeful Nostru !

   

Se ştie că sportul ocupă un loc important în viaţa fiecărui om. Competiţiile sportive îi motivează pe toţi pentru un mediu sănătos de viaţă. În perioada estivală întrecerile sportive sunt binevenite. În acest sens a devenit o tradiţie deschiderea sezonului sportiv şi la Oneşti. Anul acesta evenimentul a fost marcat de întreceri sportive variate cu surprize pe potrivă. Precum era de aşteptat s-a disputat un meci amical de fotbal între echipa generaţie tinere şi echipa veeteranilor. Cei tineri au învăţat multe de la vterani în ce priveşte tactica de joc.

Ne-a bucurat faptul că în echipa junirilor au fost chiar elevii din gimnaziul localităţii. O altă competiţie, conform tradiţiei a fost trânta. La această întrecereau participat de la mic la mare. Astfel, fiecare generaţie a dovedit abilităţi în domeniul trântei. Până la urmă cei mai puternici au avut de câştigat. La categoria vârstă mică au primit premiu bănesc cei de vârsta 5-7 ani, iar  iepurele i-a revenit lui Alexandru Mişcoi, elev în cl. a IV-a. Mielul i-a fost dat, pe merite, lui Ivan Grosu, elev în cl a VII-a.

La categoria maturi a fost pus ca premiu, tradiţioal, berbecul. Acest premiu i-a revenit lui Victor Vintilă. „Am încercat să-i încadrăm pe toţi, de la mic la mare, la întrecerile sportive pentru a-i motiva pozitiv de a duce un mod sănătos de viaţă şi de a organiza frumos timpul liber”, a precizat primarul de Oneşti dl iurie Rotaru. Pe parcursul sezonului estival urmează a fi organizate meciuri amicale de fotbal şi alte întreceri sportive cu susţinerea primăriei locale. La final aducem mulţumiri primarului localităţii şi reprezentanţilor APL, avândul ca îndrumător pe dl Ion Cornei.

Sergiu ŞTEFAN

 

 

Donează pentru HN24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!