Toți știu de HN24 ! Susține HN24 !

Prieteni și mai puțin prieteni ! Încă odată confirmat..toți știu.. s-au  cel puțin au auzit de hn24. Dacă și din raionul Hîncești ne cunoaște lumea și ne apreciază munca și ne urează succes…deci primul scop al nostru este atins.

Testat pe pielea noastră (aaaaa HN24..da da am auzit..vă urmărim) HN24 mai puțin preia știri de pe alte site-uri și se axează pe material original produs de HN24. Pe lîngă site..mai avem și Radio HN24 disponibil online pe www.hn24.net.

HN24 are și transmisiuni online difuzate pe cele mai întrebate rețele de socializare. HN24 nu este doar un site de informare…echipa HN24 este implicată și în alte proiecte sociale de care se va auzi în viitorul apropiat..s-au de care ați auzit deja..deși cunoaștem foarte bine statistica de vizualizări și accesări pe site-ul oficial care pînă acum era de uz intern azi vom face publică o mini statistică pe ultima săptămînă.Ne dorim pînă la urmă o colaborare și finanțare din partea Primăriei Hîncești și a  Consiliului Raional Hîncești.Luați în considerație și faptul că în Hîncești maximum pe zi sunt 200 de utilizatori activi.

statistica pe 7 zile.

Vrem să creștem..să mai angajăm oameni..să renunțăm la articolele protejate cu parolă…să facem încă multe proiecte în viitorul apropiat..dar avem nevoie de resurse …care sunt pe sfîrșite în posibilitatea noastră de a lansa și a menține pînă acum HN24. Pînă la urmă informăm cetățenii din localitate așa după posibilități..dar am putea și mai bine..și mai calitativ..și cu mai puține greșeli. Dacă vrei ca proiectul HN24 să trăiască în continuare…nu ezita să ne susții ! https://www.patreon.com/hn24


Pînă acum din donațiile de pe Patreon am acumulat vreo 25 de dolari care nu ne acoperă nici măcar 10% din cheltuieli. Faceți singuri conlcuzii.E dureros să vezi mii de vizite pe site..oameni online peste sute care ne citesc articolele ..și doar 1% de oameni să te susție..să vezi cum 13 oameni din HN susțin HN24..iar cei de peste hotare sunt cu 50 % mai mulți..dar doar cu văzutul..cu susținerea doar 3. Nu cred și nici nu vreau să cred că vom fi nevoiți să închidem activitatea pe HN24, dar dacă în viața asta ar fi totul gratis…am face-o și noi gratis..dar realitatea este alta..PS:Fiți atenți la cei care vă dau cașcavalul gratis,,,,, fiți atenți .

Articol scris cu greșeli de Andrei Culicov pentru HN24

 

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !