Un camion încărcat cu prundiș a derapat de pe carosabil și s-a inversat

 

 

 

 

La 2 aprilie 2019, în jurul orei 9:00, pe traseul R-34, km 10+100, în apropiere de localitatea Rusca din Raionul Hîncești s-a produs un accident rutier. Astfel, conducătorul auto în vârstă de 48 ani, locuitor al raionului Ungheni, fiind la volanul unui camion de model Mercedes, nu s-a asigurat într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului a derapat de pe carosabil și s-a inversat. Camionul era încărcat cu prundiș fiind utilizat la reparația drumurilor.

Șoferul a fost transportat la Spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Poliția cercetează cauza producerii accidentului rutier. Conducătorul auto va fi sancționat conform prevederilor legale. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !