Video! Investigație HN24. Se pornesc să stingă Incediul dar nu ajung din cauza că nu au Combustibil.

 

   

În localitatea Mingir o casă a ars în totalitate cuprinsă de flăcări,la momentul incendiului în casă se afla un bătrîn în etate.Din fericire vecinii au văzut flăcările și au salvat bătrînul.Cea mai apropiată stație de pompieri este la Cărpineni.Primarul din Mingir  Ilie Chițanu, a telefonat Primarul de la Cărpineni cerîndu-i ajutor.

Acesta din urmă a spus că nu are combustibil pentru mașină ca să se deplaseze la Mingir.Dacă asigurați alimentarea mașinii, eu o trimit la stingerea incendiului. Șeful SPV Cărpineni, Grigore Dobrovolschi a confirmat pentru HN24 următoarele:

Am fost telefonați  precum că este un incendiu la Mingir, l-am atenționat că nu prea avem combustil, el ne-a spus să așteptăm la Benzinărie.Am așteptat o oră, iar nimeni așa și nu a mai venit.La fața locului s-a deplasat alt echipaj de pompieri din Municipiul Hîncești care au reușit să stingă focul,însă prea tîrziu,casa fiind arsă în totalitate. Mai detaliat vă recomandăm să priviți materialul video de mai jos.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bZXlLNd57RM[/embedyt]

 

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!