Spartachiada angajaților din Învățământ la ediția XX

Felicitări din partea administrației Școlii de Sporturi a Raionului Hîncești pentru colectivul de antrenori-profesori ai Școlii care au participat în perioada 6-7 martie 2017 la cea dea XX-a ediție a Spartachiadei angajaților din învățământ din raionul Hâncești, organizată de Consiliul raional Hâncești al Federației Sindicale a Educației și Științei, în colaborare cu Direcția Învățământ Hâncești. Acest eveniment sportiv a întrunit peste 150 persoane, care au concurat la la 7 probe sportive: volei, minifotbal, tragerea otgonului, tenis de masă, șah, dame și sărituri în lungime de pe loc.
Echipa noastră nu a înaintat oferte de participare doar la probele minifotbal, șah și tragerea otgonului din cauza că unii antrenori au fost în deplasări, dar asta nu a împiedicat antrenori să evolueze cu brio, rezultatele fiind următoarele:
Volei (bărbați)
Locul 1

Tenis de masă
Locul 1-Brăguță Sergiu
Locul 2-Tacu Valeriu

Sărituri în lugime de pe loc
Locul 1-Șerban Radu(2.52 cm)
Locul 2-Brăguță Sergiu( 2,49 cm)

Dame
Locul 1-Laur Valeriu
Locul 2-Tacu Valeriu

Bravo! acestor fani și promotori ai sportului, le dorim succese mari și o evoluție buna la următoarea etapă, etapa zonală, care va avea loc în luna aprilie în or.Cimișlia.

sursa: Școala Sportivă Raională Hâncești

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!