Unde a fost găsită fata din Hîncești dispărută și alte detalii interesante

 La data de 20 octombrie, Hîncești 24 a publicat un anunț despre dispariția unei minore de 14 ani, care la data de 12 octombrie a plecat de acasă și aproape 10 zile nus e știa nimic de ea. 

La  zi după publicare, unde articolul a fost distribuit de peste 500 de persoane și vizualizat de peste 20 000 de oameni, poliția ne-a anunțat că fata singură a sunat și a zis că totul e bine cu ea și că se întoarce acasă.

Fata se afla la Strășeni în momentul depistării la o prietenă, un lucru straniu nu ?  Cum putea o fată să stea în ospeție aproape 10 zile, și nimeni de acolo să nu ridice semne de întrebare.
De ce părinții abia după 9 zile de când fata plecase de acasă au apelat la poliție ? Și până la urmă, de ce fata nu e la prima încercare de a fugi de acasă? anterior fata a mai plecat.

Probabil că lucrurile stau un pic altfel, iar aici desigur că e nevoie ca organele competente, primăria, poliția, asistența socială, psihologii să ducă o monitorizare mai strânsă pe acest caz, ca să nu ajungem din nou că luptăm cu consecința dar nu cu cauza.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!