Știri din Hîncești

Video! Un bărbat din Hîncești a fost lovit pe trecerea de pietoni

   

   

 

Astăzi aproximativ pe la orele 10:00, pe strada Chișinăului (Rogatca)  un bărbat originar din Hîncești, care traversa drumul regulamentar pe trecerea de pietoni, a fost lovit de către o mașină de model Renault Clio condus de către un locuitor al raionului Cantemir.

În urma impactului bărbatul a fost transportat la spitalul raional din Hîncești, cu diferite traumatisme. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Tatiana Soloțcaia. Martorii susțin pentru HN24  că șoferul automobilului nu avea viteză mare, iar pietonul ar fi putut evita lovitura.

Ion M. pentru HN24: Vedeți că mașina nu e tare lovită, eu am văzut cu ochii mei totul. Bărbatul parca a ieșit de după o mașină, și un pic se grăbea, cred că dacă erau mai atenți ambii nu s-ar fi întîmplat nimic.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=sf0b4dVw7gE[/embedyt]

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY

 

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!