Știri din Hîncești

Oficial! Alexandru Botnari candidează în Alegerile Parlamentare 2019

 

 

 

 

Dragi mei hînceșteni,
Voi reprezentați adevărata valoare a localității noastre, voi sunteți cei care apreciați dar și criticați rezultatele muncii căreia mă dedic zi de zi.
Este o bucurie și onoare să constat că am dedicat 16 ani municipiului Hîncești. Ani dedicați unui domeniu cu multe probleme, ani care înseamnă multă muncă, seriozitate şi corectitudine, să lupţi întru beneficiul concetățenilor mei .
Sunt conștient de faptul că nu întotdeauna am răspuns pe măsura tuturor așteptărilor, că nu a-ţi putut beneficia în totalitate de susţinerea mea în calitate de Primar al municipiului Hîncești, dar vă asigur că voi fi alături de fiecare din voi în continuare ca să realizăm împreună lucruri frumoase.


Gîndurile mele se îndreaptă spre dumneavoastră cu apreciere și respect pentru eforturile pe care le-ați făcut pentru binele municipiului nostru, pentru ca a-ți avut încredere în mine, pentru că m-ați susținut și mi-ați fost alături.
Pe această cale vreau să aduc sincere mulțumiri echipei Primăriei, consilierilor municipali, și nu în ultimul rînd vouă dragii mei hînceșteni.


Îmi doresc mai mult ca niciodată ca municipiul Hînceşti să se miște înainte, să nu mai fie prins în capcana trecutului. În calitate de candidat în Parlamentul Republicii Moldova, dar și ca cetățean, voi face tot ce-mi stă în putință. Pășim într-o nouă treaptă de dezvoltare iar experiența acumulată îmi permite să contribui la dezvoltarea localităților noastre, să ne simțim confortabil acolo unde locuim. La data de 01.01.2019 de catre circumscriptia N.38 am fost inregistrat in calitate de candidat pe circumpscriptie la deputat a Parlamentului R. M. cu num. 1… Mizez și în continuare pe susținerea dumneavoastră, împreună ne facem o viață mai bună la noi acasă…la HINCESTI !!!

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!