2 Medalii de Bronz pentru echipa Școlii de Sporturi din Hîncești.

   

La data de 25 noiembrie 2017 în or.Iași(Romania) a avut loc Turneul Internațional de judo Memorialul „MARIUS MAFTEI”, această competiție a întrunit sportivi foarte buni din așa țări ca: Lituania, Ucraina, Polonia, Republica Moldova și Romania. Surpriza cea mai mare este că echipa de judo a Școlii de sporturi a raionului Hâncești, filiala Bozieni, a cucerit 2-a medalii de bronz(Postolache Adrian și Brânză Maxim), 3 medalii de argint (Foca Sorin, Roman Augustin și Cociug Ion), iar Cojocaru Adrian și Cârlan Alexei s-au impus la maxim, nu au cedat nimănui și au devenit campionii acestui turneu, iar în clasamentul total, echipa condusă de antrenorul Tacu Valriu s-a clasat pe locul I cucerind Cupa turneului.
Sincere felicitări pentru acești tineri campioni, bravo lor pentru slava adusă țării și raionului noastru și desigur bravo antrenorului Tacu Valeriu, care cu cel mai mare devotament și cea mai mare sârguință educă campioni și lideri adevărați.
Le dorim succese și o prestație căt mai reușită la campionatul național care va avea loc în luna decembrie.

Sursa: Școala de Sporturi Raională Hîncești.

Fotografia postată de Școala Sportivă Raională Hîncești.

Fotografia postată de Școala Sportivă Raională Hîncești.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL, Susține echipa HN24

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !