4 persoane cercetate penal pentru o rețea de droguri în proporții mari

4 persoane cercetate penal pentru o rețea de droguri în proporții mari. Polițiștii, procurorii și ofițerii Serviciului de informații și securitate din Hîncești, au deconspirat o rețea de punere în circulație a drogurilor în proporții mari. Patru persoane cu vârste cuprinse între 38 și 51 de ani, sunt cercetate penal.

În urma  perchezițiilor efectuate  la doi suspecți,  domiciliați  în  raionul  Cimișlia, polițiștii au depistat și ridicat  mai multe fiole utilizate și neutilizate de Tramadol, care constituie substanță  psihotropă și rețete de prescriere a medicamentelor  cu semne vădite de falsificare.

De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte pe care erau depuneri de substanță cu miros specific caracteristic marijuanei, seringi utilizate și pline cu substanță cu conținut necunoscut. În context, doi suspecți sunt reținuți pentru 72 ore, o persoană a fost plasată în arest la domiciliu, iar alta în arest preventiv în termen de 30 zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

În continuare se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv prin prisma implicării mai multor medici, care ar fi eliberat rețete pentru medicamente psihotrope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!