Accident în intersecția străzilor Ion Creangă și Mihai Eminescu din Hîncești

La 30 august 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic precum că în mun. Hîncești, în intersecția străzilor Ion Creangă și Mihai Eminescu s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că în mun. Hîncești, un automobil de model „Toyota Auris”, fiind condus de către o femeie de 29 ani din mun. Hîncești se deplasa pe strada Mihai Eminescu din mun. Hîncești și ajungînd la intersecția cu strada Ion Creangă a fost tamponata lateral de către camionul de model „Mercedes”, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani, care nu a cedat trecerea.

În urma impactului ambele automobile au derapat de pe traseu în canalul de scurgere a apei. La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care au acordat ajutor medical șoferiței și unei pasagere de 59 ani,ambele persoane au fost transportate la Spitalul raional Hîncești, pentru investigații medicale. Conducătorii camionului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind testat cu aparatul „Drager”, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,00 mg/l. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

3 thoughts on “Accident în intersecția străzilor Ion Creangă și Mihai Eminescu din Hîncești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!