Accident mortal în preajma comunei Cărpineni ! Un motociclist a decedat

La 4 februarie 2020, în jurul orei 14:50, în preajma comunei Carpineni din raionul Hincesti s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că un bărbat în vârstă de 38 ani, locuitor al raionului Hîncești conducînd o motocicleta de model “Yamaha” nu s-a isprăvit cu ghidajul mijlocului de transport și s-a izbit într-un pilon.

Șoferul motocicletei a decedat pînă la sosirea ambulanței. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin activitatea: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc. Cristina Deliu Soltan. Vitalie Raducanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!