Accident pe traseul Bozieni-Hîncești

Accident pe traseul Bozieni-Hîncești. La 18 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești, a parvenit informația telefonică precum că pe traseul R-3, localitatea Bozieni, raionul Hîncești s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul R-3 Bozieni-Gura Galbenei, r-nul Hîncești, km 42+700 m, o doamnă, în vârstă de 46 ani, fiind la volanul unui autoturism de model Mercedes E 300” nu a ținut cont de condițiile rutiere (carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil inversîndu-se pe acostament.

La fața locului a fost solicitată ambulanța, care a preluat victima fiind transportată la IMU Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul automobilului nu a fost supus testului alcooloscopic din motiv că a fost preluat de ambulanță. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești,Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!