Accident pe traseul Chișinău-Leușeni !

 

 

 

 

La 11mai 2019, în jurul orei 9:20, pe traseul M-1 km20 Chișinău-Leuseni s-a produs un accident rutier. Astfel, conducătorul auto în vârstă de 52 ani, locuitor al raionului Nisporeni fiind la volanul autoturismului de model Audi efectuând o manevră de întoarcere nu s-a asigurat și s-a tamponat cu un automobil de model Ford Tranzit care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, automobilul Ford Tranzit a derapat de pe carosabil și s-a proiectat într-un copac. Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat alcool 0.00 mg/l în aerul expirat.

De producerea accidentului rutier se face vinovat, șoferul autoturismului de model Audi care a încălcat cerințele Regulamentului circulație rutiere 39.1/ 40.1 (a). Acesta va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al RM. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hincesti, Cristina Vicol.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !