Accident pe traseul Hâncești-Chișinău ! O persoana cu brațul fracturat și alta cu îngrijiri medicale

 

Astăzi, 1 august în jurul orelor 14-15 pe traseul Chișinău – Hâncești lângă localitatea Buțeni s-a produs un accident rutier cu implicarea a două autovehicule.

Șoferul în vîrstă de 68 ani la volanul automobilului de model Hyundai timp ce a început deplasarea de pe acostament pe tr.R-3.km-28 nu sa asigurat că această manevră va fi în siguranță, ca rezultat a tamponat un alt automobilul de model WW CADDY la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 39 ani care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului conducătorul automobilului de model WW CADDY  s-a ales cu o fractură a brațului drept, iar fiica acestuia în vârstă de 16 ani a primit îngrijiri medicale care nu prezintă pericol. Poliția cercetează cazul.

Șoferul vinovat va fi sancționat conform prevederilor codului contravențional al RM. Ofițer de presă al Inspectoratului de poliție Hâncești, Vicol Cristina.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră
Citește !  Amendă de la 400 până la 4000 de lei pentru arderea deșeurilor

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!