Accident pe traseul Hîncești-Chișinău ! Automobilele au fost aviariate considerabil

 

 

 

La 11 februarie 2019, în jurul orei 8:05, pe traseul Chișinău-Hincesti R-3, km 25+500 în apropiere de localitatea Fundul Galbenei raionul Hînceşti s-a produs un accident rutier cu implicarea a două autoturisme. Un automobil de model WV Passat, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani, locuitor al raionului Hînceşti deplasindu-se din direcția municipiului Hînceşti spre Chișinău în pantă, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei nu a ținut cont de situația carosabilului, condițiile meteorologice a derapat și a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu automobilul de model Ford Fusion, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 41 ani, locuitor al raionului Hînceşti.

Că urmare, automobilul de model Ford Fusion a fost proiectat în perila de protecție. În urma acccidentului, automobilele au fost avariate considerabil, conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului rutier. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat conform prevederilor codului contravențional. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

 

accident

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!