ADRESAREA CANDIDATULUI INDEPENDENT VASILE COLȚA CĂTRE CETĂȚENII CU DREPT DE VOT DIN RAIONUL ȘI MUNICIPIUL HÎNCEȘTI

Stimați, locuitori ai raionului și municipiului Hîncești!
Au rămas zile numărate când cu toții vom veni la secțiile de votare să Votăm un Viitor mai bun și Luminos aici – ACASĂ!
Această campanie electorală încă o dată a demonstrat că cetățenii își doresc o Țară prosperă, doresc ca copiii și nepoții să rămînă acasă…
Tinerii își doresc locuri de muncă și afaceri stabile și prospere!
Angajații își doresc persoane responsabile și dedicate în funcții de conducere – Primari, consilieri locali și raionali..un președinte de raion profesionist și competent.

Am avut ocazia să fiu printre oamenii acestui oraș și raion – oameni cu multe griji, poveri, probleme, chinuri, dureri, vise nerealizate și neînrezători în ziua de maine…

Partidele prin candidații lor vin cu promisiuni, adeseori, abstracte, irealizabile, dar de dragul promisiunilor…că așa este bine primit în campaniile electorale – PROMITEM TOTUL … PATRU ANI VOM FACE CE VOM REUȘI …

Și așa promisiunile rămîn în mare parte doar promisiuni… Educația, cultura, sportul, economia, legalitatea, transparența …sunt doar cîteva din domeniile la care partidele au carențe foarte mari.
Cum se întîmplă că de 30 de ani avem unele și aceelași personalități politice- ieri cu un partid, azi cu altul și maine fac alianță pentru a partaja funcțiile cheie in administrații. Unde este interesul cetățeanului? Cine continuie să îi promoveze drepturile și să contribuie la soluționarea problemelor? Partidul? Numărul 5 din lista de partid? Numărul 1 din lista de partid?

Stimați alegători! 20 octombrie 2019 nu sunt doar simple Alegeri Locale Generale…sunt alegerile între ceea ce am vazut deja, între cei care mai ieri erau în alianțe, în coaliții, iar azi s-aU despersat de dragul Măriei Sale – VOTUL.

Maine vor crea alte alianțe, care le vor permite să se mențină încă patru ani în funcțiile cheie. În acest context, în calitate de candidat independent, Vă îndemn să ieșim organizat și masiv la vot. Să demonstrăm că ne pasă de satul, orașul și raionul nostru. Să alegem Oameni concreți, de la care vom putea cere realizarea tuturor obiectivelor electorale…

SĂ ALEGEM OAMENI CARE CONTRIBUI PERSONAL LA BUNĂSTAREA ACESTUI RAION.

Decizia de a candida nu a fost ușoara- dar azi sunt FERM CONVINS că numai așa vom schimba lucrurile spre bine. La 20 octombrie schimbăm lucrurile și situația în satele noastre, în orașul nostru, în raionul Hîncești!

VOTAȚI SOARELE! VOTAȚI VASILE COLȚA – CANDIDAT INDEPENDENT LA FUNCȚIILE DE CONSILIER RAIONAL ȘI MUNICIPAL! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !