Alexandra Bodișteanu între VLOG și pasiunea ei față de animale și păsări

Alexandra Bodișteanu între VLOG și pasiunea ei față de animale și păsări. Bună ziua prieteni, astăzi dorim să vă aducem la cunoștință despre Alexandra Bodișteanu din Hîncești. Este elevă la L.T M.Sadoveanu în clasa 6, și are o pasine foarte frumoasă.

În timp ce fetele de vârsta ei, stau mai mult pe Tik Tok, Alexandra a creeat un VLOG pe Youtube, în care arată pasiunea ei față de animale, în aceste video-uri drăguțe Alexandra Bodișteanu filmează grija ei față de animale și păsări. Modul de îngrijire și pasiunea ei filmată te țin captivat să le privești. Este un exemplu frumos, când timpul petrecut pe internet este folosit în scopuri frumoase. Canalul pe youtube lansat acum 7 luni, cuprinde o colecție de peste 60 de video vloguri. Iată adresa la care le puteți viziona  https://www.youtube.com/channel/UClARwp3WA6e0nujB_8S1J3A/featured

De la curățenia la păsări și inelarea puilor până la prezentarea animalelor și păsărilor. Grija Alexandrei față de animale și păsări este una demn de mândrie și pentru părinții ei. Familia HN24 îi dorește succes și foarte mult ne dorim să își continuie această pasiune, iar noi împreună cu alți vizitatori vom urmări și mai departe.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!