Alexandru Botnari care a absolvit și el L.T Mihai Eminescu prezent la Balul de Absolvire 2019

 

 

 

Alexandru Botnari, care a fost și el cu mult timp în urmă absolvent al liceului Mihai Eminescu din Hîncești (în trecut Școala nr.3) a venit cu un mesaj de felicitare pentru absolvenții anului 2019. Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova a mulțumit profesorii și părinții, pentru toate eforturile ce ține de educația elevilor, iar celor care au absolvit anul acesta școala, le-a urat drum bun în viață și să nu uite niciodată de unde au plecat, să rămâie aici acasă pentru că Moldova are nevoie de ei.

Vă doresc, cu mare drag, să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și încrezuți în forțele proprii.
Să aveți mult succes în drumul vieții pe care ați pășit și vă dorim un viitor mai bun, aici – acasă.
Nu uitați că aveți datoria de a vă iubi și stima părinții care v-au crescut, pedagogii care v-au îndrumat și țara în care v-ați format ca personalități”

După înmânarea diplomelor, sărbătoarea a continuat cu un vals frumos, dansul cu părinții și muzică de petrecere.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

 

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !