Alexandru riscă să își piardă viața. Are mare nevoie de ajutorul nostru.

Alexandru risca sa isi piarda viata.  Tanarul are mare nevoie si urgent de ajutorul nostru. A fost diagnosticat cu sarcomul lui Ewing a osului humeral si analizele au aratat ca maligna creste agresiv si destul de rapid, iar tratamentul este foarte urgent, pentru ca poate duce la metastaze si ii pune viata in pericol.

Adolescentul ne-a transmis un mesaj video, cu toate ca ii vine foarte greu sa stea asezat, practic acum are un regim culcat din cauza durerilor insuportabile, el ne roaga sa ii fim alaturi caci viata lui are un pret de 70.000 dolari care nu au cum parintii sa faca fata.

Dragii nostri, Alexandru nu ne poate auzi dar poate vedea ajutorul nostru. va rugam din suflet sa priviti rugamintea lui de a-si salva viata, rugamintea lui de a se intoarce la scoala si sa ii intindem o mana de ajutor. Are mare nevoie de toata sustinerea noastra …este slabit si disperat atunci cand ca viata lui depinde de un tratament ce nu il poate incepe din cauza pretului… Viata lui Alexandru este in mainile lui Dumnezeu, ale noastre si ale medicilor, va rugam din suflet sa ne unim toata bunatatea noastra si sa venim cu cat ne lasa inima, cu un sprijin.

Cum putem ajuta⬇️

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alexandru-motricala

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VwhMCnz8cJ8[/embedyt]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!