Apel de ajutor pentru micutul care de unul singur nu poate respira

This image has an empty alt attribute; its file name is farmacia-familiei-baner-articol.png

 

Draga donator,  va rugam din suflet sa ne acordati cateva minute pretioase pentru acest sufletel micut, care este intre viata si moarte. Victoras este fiul lui Valeriu Moiseev, un tatic ce si el se lupta pentru viata lui, acum si fiul lui se lupta pentru viata.

Situatia este foarte grava si urgenta, micutul nu are format un plaman, de unul singur nu poate respira, este conectat la aparate. Unica lui sansa este operatia de urgenta, complicata care se poate efectua doar peste hotarele tarii apoi urmat de un tratament care l-ar salva de la moarte.

O luna de zile acest ingeras si pui nevinovat se chinuie sa traiasca, o luna de zile familia nu mai stie ce inseamna o dimineata fara frica de a-si pierde micutul… O luna de zile de chinuri, griji, disperari, lacrimi si tot ce inseamna durere…

Draga donator, va rugam sa fiti alaturi de viata lui Victoras, pentru ca viata lui ajunge la 85000 dolari. Mamica lui nu mai are putere sarmana, in fiecare zi ne scrie disperat, ne implora sa nu ii lasam.

Oare putem lasa un sufletel atat de chinuit pe patul de spital, de unul singur? Va rugam din toata inima, aceste mesaje video primite de la mamica lui Victoras ne-a dat de inteles cat este de grav si cat este de urgent sa ne unim pentru viata micutului  care se zbate intre viata si moarte.

Draga donator fitii alaturi cat puteti, din orice tara, din orice colt al lumii, cu orice tip de card bancar aici: https://www.caritate.md/donations/apel-de-urgenta-pentru-micutul-victor-moiseev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!