Asociația Promo-Lex este în căutare de Observator pe termen îndelungat

 

 

 

 

 Mă numesc Maria Cazacu, sunt Coordonator Regional Promo-LEX. La moment suntem în căutare de Observator pe Termen Lung pentru circumscripția Sarata-Galbenă. Condiții: studii superioare/colegiu, mașină personală, cunoașterea calculatorului și să nu fie membru de partid. Persoanele potrivite mă poat contacta pentru mai multe detalii la tel: 068440320.

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală, care are drept scop dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice şi consolidarea societății civile.

Asociația Promo-LEX a fost constituită în anul 2002 și a fost înregistrată la Ministerul Justiției al Republicii Moldova la 19 iulie 2002. Numărul de înregistrare – 2278. Asociația Promo-LEX este o organizație apolitică, nonprofit și deține Certificat de Utilitate Publică. Asociația Promo-LEX îşi desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !