Aurel Penu a oferit o serie de cărți instituțiilor de profil medical din regiunile Federației Ruse

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă de comun cu Dr.Habilitat în științe medicale, Profesorul, medicul-diagnostician dl Aurel Penu au realizat un proiect de donație de carte, prin care au oferit în dar o serie de cărți instituțiilor de profil medical din regiunile Federației Ruse.
 
“Cartea vieții mele”, «Профессия-жизнь» și «Трактат по клинической эхографии», una dintre cele mai solicitate monografii din domeniul medicinii, pe segmentul practicii de diagnosticare au ajuns la bibliotecile colegiilor și universităților medicale din Rusia.
 
Proiectul a fost realizat cu concursul asociațiilor diasporale din or. Tula, în persoana dlui Oleg Șepteluti, Președintele Organizației obștești național-regionale „Centrul moldovenesc” din reg. Tula, dnei Elena Bulhac, Președintele Organizației obștești regionale “Centrul comunitar-cultural “Comunitatea moldovenilor” din reg. Kursk, în persoana dnei Carolina Vetrova, Președintele Comunității moldovenești din or. Voronej și dl Viorel Crețu, Președintele Organizației obștești orășenești “Autonomia național-culturală a moldovenilor” din or. Reazani.
 
De asemenea, un set de cărți a fost transmis Institutului de Cercetări Științifice în Chirurgie și Traumatologie Pediatrică de Urgență din or. Moscova.
Ambasada aduce sincere mulțumiri Profesorului Penu pentru încredere și posibilitatea de a distribui monografiile sale la cele mai importante instituții de învățământ superior, de profil medicinal din Federația Rusă.
 
Mai multe detalii despre Aurel Penu le găsiți mai jos.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6HC1v0MLPjs[/embedyt]
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!