Biciclist de 39 de ani tamponat în Sărata Galbenă

La 11 mai 2021, ora 20:25, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic, precum că în strada localității Sărata Galbenă din raionul Hîncești, un autocamion de model ,,Daf” a tamponat un biciclist. La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul R-34 Hîncești-Leova, în strada satului Sărata Galbenă, un bărbat în vârstă de 51 ani, din raionul Edineț, conducând autocamionul de model ,,Daf, deplasându-se regulamentar, a tamponat un biciclist, în vârstă de 39 ani, domiciliat în raionul Hîncești, care a ieșit brusc de pe un drum secundar, neasigurându-se înainte de efectuarea manevrei.

În urma accidentului rutier, biciclistul a fost transportat la Spitalul raional Hîncești, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto, fiind testat cu alcotestul ,,Drager”, rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

4 thoughts on “Biciclist de 39 de ani tamponat în Sărata Galbenă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!