Știri din Hîncești

Bilunarul 2021 în raionul Hîncești cu oameni harnici și activi social

Ieri, la data 29.04.2021  în localitatea Pogănești din Raionul Hîncești a fost organizată ziua ecologică, lucratorii a grădinitei din localitate, asistentul social, lucrători ai primariei și a oficiului poştal au dat cu var copacii, și alte lucrări de amenajare a localității.

HN24 vă reamintește că este în plină desfășurare Bilunarul Ecologic 2021. Spre exemplu în localitatea Șipoteni anul 2021 a fost declarat anul fântânilor.

http://hn24.net/2021-declarat-anul-fantanilor-in-localitatea-sipoteni/

La intrarea în satul Bujor, s-au plantat 111 copaci în memoria medicilor decedați din cauza complicațiilor Cov-19.

Copaci plantați în s.Bujor în memoria medicilor decedați din cauza Covid-19

Iar la intrarea în localitatea Buțeni, locuitorii și oamenii activi social din sat au dat cu var copacii pe drumul central care duce spre sat.

În localitatea Stolniceni, oamenii au reparat și amenajat fântâni, au sădit copaci și s-au implicat activ și în alte localități.

Tot harnici au fost și localnicii din Logănești, care la fel, au amenajat gospodăriile, locurile publice și au participat activ la Bilunarul 2021.

Disgur, aici este doar o mică parte din toate localitățile unde au avut loc lucrări de amenajare. Dacă aveți informații despre aceste lucrări și din localitratea de unde sunteți, ne puteți scrie pe hn24tv@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!