Bronz pentru Ion Dubceac din Hîncești la Tenis de Masă Camionatul RM

 

   

 

 

În perioada 30-31 martie, sala de sport a USM din or.Chișinău a fost gazda Campionatului RM la tenis de masă ediția 2018 (anul nașterii 2000), unde s-au întrunit circa 64 de băieți și 28 de fete din întreaga țară.

Felicitări pentru Dubceac Ion din municipiul Hâncești(antrenor-Brăguță Sergiu) care a cucerit medalia de bronz la categoria dublu împreună cu prietenii de la Ungheni, Caminschi Mihai(antrenor-Adam Vasile).

Ion se antrenează de mulți ani și a muncit foarte mult pentru a obține această performanță mai ales că această ediție clasificată ca una dintre cele mai senzaționale și complicate, totuși Ion a reușit cea mai bună prestație a sa de pănă acum, acest an a fost ultimul pentru Ion la categoria juniori și deja Ion trece la vîrsta tineret unde îi dorim să se manifeste cu succes și să cucerească multe alte trofee pentru a proslăvi școala, municipiul  și raionul Hîncești.

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!