Bunicii Grijulii din raionul Hîncești la datorie

Bunicii Grijulii din raionul Hîncești la datorie. Polițiștii sunt la datorie pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.
 
Nu uitați să conduceți cu viteză adaptată condițiilor de trafic, respectați indicațiile și veți ajunge la timp și în siguranță la destinație.
Bunicii Grijulii din raionul Hîncești zilnic sunt în zonele adiacente instituțiilor de învățământ din raion.
AO ”Bunicii Grijulii” este un proiect fără precedent în Republica Moldova și are drept scop implicarea persoanelor de vârsta a III-a în viața socială și în special în protejarea copiilor pe trecerile de pietoni și în drum spre/de la școală.
 

Inspectoratul de poliţie Hînceşti încurajează implicarea activă a tuturor persoanelor de vîrsta a treia în acest proiect, pentru sporirea siguranței copiilor și îndeamnă membrii societății să facă voluntariat în vederea asigurării securității copiilor la intersecții și în trafic.

Bunicii grijulii reprezintă o campanie de promovare și asigurare a securității celor mici, atunci cînd sunt în drum spre școală sau spre casă şi este inițiată de Poliția Republicii Moldova, cu preluarea experienței din Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!