Cadavrul unui bărbat depistat la intrarea în localitatea Buțeni

Cadavrul unui bărbat depistat la intrarea în localitatea Buțeni. La 23 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, a parvenit un apel telefonic de ĺa o locuitoare al s. Buteni,raionul Hîncești , care a comunicat că la intrare în s. Buțeni a fost depistat un cadavru de gen masculin, cu vîrsta de aproximativ 35 ani.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că apelanta deplasîndu-se cu automobilul său, la intrarea în localitatea Buțeni a văzut în șanțul de scurgere a apei, de pe marginea carosabilului, cadavrul unei persoane de gen masculin.

Ulterior s-a stabilit că este un locuitor al s.Buteni, în vârstă de 36 ani. În urma măsurilor de investigații s-a stabilit că bărbatul consuma băuturi alcoolice, deseori fiind văzut de către locuitori. Acesta locuia de unul singur.

Vizual, pe suprafața corpului cadavrului, nu au fost depistate semne de moarte violentă. La fața locului se întreprind măsuri investigative, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!