CCI Hîncești invită producătorii de vin să participe la concursul Polobocul de Aur

CCI Hîncești invită producătorii de vin să participe la concursul Polobocul de Aur.

Camera de Comerţ şi Industrie Filiala Hinceşti invită producătorii de vin de casă să participe la etapa I a Concursului pentru cel mai bun vin de casă „Polobocul de Aur”, care va avea loc la 24 februarie 2022, orele 1200.

Mostrele de vin vor fi prezentate la sediul CCI filiala Hincești pina la orele 1000, 24 februarie 2022, la adresa: str.M.Hincu 148A (clădirea Camerei Înregistrării de Stat et.II).

Cerințe pentru prezentarea mostrelor: Se acceptă pentru degustare vinurile albe, roșii, roze din soiuri de poamă europene și hibride, turnate în sticle a câte 0,75l și sigilate.

Probele invingatoare la I etapa a concursului vor fi prezentate spre degustare la etapa republicană a ediției a XX-a a Concursului „Polobocul de aur”, care va avea loc la sfârșitul lunii martie curent. Tradițional, învingătorii vor fi premiați în cadrul Zilei Naţionale a Vinului.

Spre informare, Concursul „Polobocul de aur” este organizat de Camera de Comerț și Industria a Republicii Moldova cu scopul de a remarca cei mai buni producători de vin de casă, a populariza tradiţiile naţionale de fabricare a vinurilor moldoveneşti calitative în condiţii casnice, a ridica cultura de consum şi a facilita schimbul de experiență intre producatori.

Telefon de contact: 0269 23661, 0269 22066

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!