Cei 3 tineri suspectați de furt au primit mandat de arest pentru 30 zile.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești, de comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și procurorii Procuraturii raionului Hîncești au identificat și documentat acțiunile pretinse ilegale a trei tineri, bănuiți de furt din locuințe.

Update: Cei 3 tineri suspectați de furt dintr-o locuință din comuna Lăpușna raionul Hîncești au primit mandat de arest pentru 30 zile. 

Aceștia au statut de învinuiți în dosarul penal de furt din locuințe. Reamintim că la 2 aprilie curent, polițiștii din Hîncești au fost sesizați despre un caz de furt.

Victima, un bărbat de 23 de ani, locuitor al satului Lăpușna din raionul Hîncești, a comunicat oamenilor legii că a depistat lipsa mai multor bunuri și instrumente electrice din gospodărie. La fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute, prin forțarea geamului, au pătruns în domiciliu, de unde au sustras două motoferestrăie, un polizor unghiular, un aparat de găurit, o bormașină și alte bunuri (îmbrăcăminte și încălțăminte), astfel cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 14.700 de lei.

În urmare a acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști au fost identificați și reținuți trei suspecți cu vârstele cuprinse între 19 și 21 de ani, originari din raionul Hîncești, anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor patrimoniale.

Trei tineri reținuți fiind suspectați de furt dintr-o casă din Hîncești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!