Centrul de Sănătate Hîncești are un nou șef interimar dar fără să știm cine este

Centrul de Sănătate Hîncești are un nou șef interimar dar fără să știm cine este. Potrivit dispoziției nr. 135-c din 17 Martie 2021, se dispune încetarea interimatul funcției de șef interimar a Centrului de Sănătate Hîncești (numele din păcate este astupat) și se constată vacantă funcția.

Tot odată consiliul raional Hîncești, mai emite o dispoziție prin care anunță că se numește doamna (numele din nou astupat) în funcție de șef intermiar a Centrului de Sănătate Hîncești.

Deocamdată nu este clar de ce sunt astupate numele celor două doamne, ce fel de date cu caracter personal poate fi invocat dacă funcțiile sunt publice, și este vorba despre numele și prenumele și nimic mai mult. Este o informație de interes public, și nu ar fi cazul de astupat numele acestor persoane.

HN24 a contactat  reprezentații Cancelăriei de Stat, în legătură cu acest caz, după care am fost redirecționați la Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, unde tot s-au invocat legi, și alte legi și tot așa, ca să înțelegem într-un final că așa e legea.

Iar acum din simplu motiv, pur omenesc, nu avem dreptul să cunoaștem cine a plecat din funcție și cine a venit în funcție, pentru că sunt date cu caracter personal, asta e Moldova și nimic de mirare.

O zi bună vă doresc și sănătate. Articol de autor scris de Andrei Culicov pentru HN24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!