CLT Hînceşti și Primele Cadouri pentru Copiii Nevoiași.

   

Eri  2 decembrie,au fost aduse cadouri în preajma sărbătorile de iarnă din partea Primarului municipiului Hîncești D.nul Alexandu Botnari și agentului economic Magazinul “Antoșka” D.na Lilia Storojuc!!
Să dovedim împreună că putem fi uniți , oferind sprijinul nostru, și zîmbete pe chipul copiilor !!
Mulţumim Domnului Alexandru Botnari și Doamnei Storojuc Lilia pentru sprijunul Dvs .

Tot odată vă ramintim  că  Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă,perioada geroasă și mult așteptată de toţi copilașii deoarece vine din depărtări Moș Crăciun🎅.
Pentru cei care nu au reuşit să doneze,Azi la orele 17:00 in fata Catedralei vă așteptăm pe toți doritorii de a face un copilaș fericit cu donaţii(Ceea de ce nu aveti nevoie,dar poate avea nevoie altcineva).
Hăinuţe,dulciuri,bani,jucarii, etc. Va fi o cutie unde fiecare Hânceștian va scrie pe o foaie ce schimbari ar dori să fie în orașul său.
Duminică la orele 13:00 avem posibilitatea să facem brăduţul de iarnă și să scrim scrisori Moșului împreună cu copilașii de la centrul “Brîndușa” din or.Hâncești.
Pentru mai multe detalii la nr 079282724.
Fii tu Moșul de Craciun pentru copilașii nevoiași!

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL, Susține echipa HN24

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !