Coliba cu scena Nașterii Mîntuitorului Iisus Hristos la Hîncești.

 

În ajunul Nașterii Domnului s-a făcut un lucru foarte frumos pentru municipiul Hîncești, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a fost improvizată pentru prima data în istoria orașului, o Colibă cu scena Nașterii Mîntuitorului nostru Iisus Hristos lîngă bradul de sărbătoare din piața centrală a orașului. Acest eveniment a fost posibil cu aprobarea Primarului muncipiului Hîncești – Dnl Alexandru BOTNARI și cu stăruința preotului din sat. Buțeni – prot.Vasile PREPELIȚĂ.

Fotografia postată de Poze stoc.

S-a primit foarte frumos, original și neobișnuit. Hînceștenii și oaspeții orașului se vor bucura din plin de sărbătorile de iarnă, înălțîndu-se cu gîndurile lor la Betleem unde în urmă cu 2000 de ani s-a întîmplat o minune adevărată a Întrupării Domnului nostru Iisus Hristos. În cîteva zile Coliba a fost vizitată de mii de oameni – hînceștenii și ospeții orașului. Mulțumim din suflet creștinilor care au ajutat! Sperăm că va deveni o adevărată tradiție de a amenaja o asemenea Peștera în fiecare an. Sărbători fericite, LA MULȚI ANI!!!

Fotografia postată de Poze stoc.

Fotografia postată de Poze stoc.

Fotografia postată de Poze stoc.

Fotografia postată de Poze stoc.

sursa http://episcopia-ungheni.md
poze:hn24

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL, Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!