Cozonaci şi cadouri de Paști oferite de către primăria Hînceşti

 

 

 

 

Tradițional, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Paști, primăria orașului Hâncești oferă cozonaci și pachete alimentare pensionarilor, persoanelor cu necesități speciale, persoanelor şi copiilor din familii social vulnerabile, etc., cu scopul de a le crea o mică bucurie cu ocazia Învierii Domnului.

Administrația primăriei Hâncești a adunat miercuri, 24 aprilie, în sala mică a primăriei, mai mulți pensionari cărora le-au înmânat mici cadouri în ajun de sărbătorile pascale. Primarul interimar al municipiului, Ion Ciubuc, a mulțumit aparatului primăriei pentru organizarea acestui eveniment, menționând că obiectivul principal este îmbunătățirea condițiilor de trai a locuitorilor. ,,Problemele orașului le cunoaștem foarte bine și ne străduim să intensificăm activitatea organizațiilor și a întreprinderilor municipale în scopul îmbunătățirii prestării serviciilor. Soluționarea acestor probleme necesită surse financiare, iar noi ne străduim să facem față cu brio acestor impedimente. Paștele pentru noi, toți, este o sărbătoare tradițională pentru care ne pregătim sufletește cât mai frumos. Cu ocazia acestei sărbători, noi, administrația primăriei orașului Hâncești, am pregătit mici bucurii pentru cei mai nevoiași. Sărbători fericite și multă sănătate” a specificat primarul interimar.

Cei prezenți în sală au aplaudat gestul mărinimos al administrației și au mulţumit pentru mica atenție. ,,Felicitam noul primar interimar pentru funcția pe care a primit-o, îi dorim să rămână o veritabilă enciclopedie a omeniei, după cum și este, iar pentru cadourile și plăcuta atenție pe care le-am primit, le mulțumim din suflet” – a menționat Raisa Calancea, secretarul asociației pensionarilor din municipiul Hâncești.

Totodată, administrația primăriei împreună cu primarul interimar au făcut vizite la domiciliu tuturor celor imobilizați la pat și copiilor de la Casa internat cu deficienţe locomotorii din Hâncești care nu au putut fi prezenți la eveniment, dorindu-le multă sănătate și Paște fericit!

În același context, Ion Ciubuc, primarul interimar al municipiului Hâncești a menționat că ziua orașului va fi amânată, deoarece coincide cu sărbătoarea Paștelui Blajinilor, însă invită toți locuitorii orașului Hâncești la demonstraţia de 9 mai dedicată eroilor căzuți în luptă. Evenimentul va debuta cu un miting de comemorare și depunere de flori la memorial.

Maria MUNTEANU, stagiară

sursa: Curierul.md

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

 

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!