De astăzi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Hînceşti

 

5 ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie ,,Ştefan cel Mare,, de astăzi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Hînceşti. În acest context, conducerea Inspectoratului a avut o întîlnire cu tinerii specialişti pe care i-a felicitat şi le-a urat mult succes în activitate. Totodată, şeful Inspectoratului Lilian Luca i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea misiunilor încredinţate.

La rândul său, tinerii s-au arătat mulțumiți și entuziasmați că vor avea șansa de a activa în cadrul Inspectoratului și abia aşteaptă să pună în aplicare cunoștințele acumulate și a implementa ideile inovative în activitatea poliției. Fiecare din ei este ferm convins că va reuși să contribuie la dezvoltarea și modernizarea poliției pentru binele cetățenilor, și să dea start unei cariere de succes.

 

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !