De fiecare dată este astupat cu lut ! Vă rugăm interveniți

 

   

 

 

Mesaj expediat de către Anișoara M.
Știm că la toți e problema drumurilor , că ne înecăm in glod dar asta chiar e culmea deacum . Încă din primăvara trecută au săpat un șanț pe această stradă , nu numai odată , au continuat pină toamna dar nici odată nu au pus asfalt la loc , chiar e de plins pentru că de fiecare dată cînd se adîncește șanțul vin și îl umplu cu lut ! Chiar vă rog să postați aceste poze să vadă toți cum se repară la noi drumurile .

str.Stefan Vodă intersecție cu Grigore Starîi,După căminele de la colegiul de construcți
Păcat că ieri dimineață nu am reușit să fotografiez tractorul și oamenii cum lucrau.
Dar după următoarea ploaie vor veni iar.

De această problemă am fost sesizați deja de 3 ori pe parcursul ultimelor zile. HN24 vine cu  rugămintea de a rezolva, în limitile posibile pe toți care sunt responsabili. Veniți cu o reacție referitor la această problemă.Dacă este nevoie ne putem implica și noi în soluționarea ei.

Apă-Canal Hîncești vine cu o reacție în urma publicării acestui articol.
La moment condițiile climaterice nu permit reparația segmentelor afectate.
Cînd vor apărea condiții climaterice favorabile, antreprenoru, care a executat lucrările de terasament în regiunea dată va relua lucrări de restabilire.

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!