Din inimă pentru Iasmina Lefter

Dragii nostri, Iasmina a fost luata de urgenta zilele mai trecute cu ambulanta de medicii de peste hotare. Starea s-a agravat brusc si dupa multe analize, mamica ne-a anuntat ca bataile la inimioara sunt mai mici si e nevoie de stimulator cardiac.

A fost nevoie sa fie operata cat mai urgent pentru cardiostimulator, pentru ca altfel micuta risca sa moara(((( Acum Iasmina este sub controlul strict al medicilor, e nevoie de tratament indelungat, e nevoie de un curs de reabilitare mult mai dificil decat a fost initiat.

Toate acestea rezuma cheltuieli enorme pentru parinti… Mamica Iasminutei este in stare de soc… dar cum sa nu fii in stare de soc cand iti privesti copilul in suferinte, cu manutele, cu corpuletul ei in perfuzii… si atatea aparate ce o inconjoara((( Cu greu am privit suferinta Iasminei, sarmanica este conectata la stimulatorul cardiac si tare dureroase mai sunt lacrimile ei. 

Va rugam din toata inima sa nu o lasam pe Iasminuta sa nu o lasam pe mamica Iasminei, care nu mai stie incotro sa o apuce ca sa poata gasi suma necesara pentru viata Iasminutei… Dragii nostri, in aceste minute, in aceste momente Iasmina are disperat nevoie de ajutorul nostru cat mai urgent,  toate finantele sau epuizat… Iasmina are disperat nevoie de sustinerea noastra.

Tare ne-a facut aceste imagini video sa ii simtim durerea imensa prin care trece acest sufletel chinuit si va rugam sa nu o lasam, pentru ca altfel poate fi fatal….

Din orice tara, din orice colt al lumii va rugam sa venim in ajutorul Iasminei cu o fistribuire, cu o mica donatie, cata va lasa inima,  aici:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-iasmina-lefter-2

Sau prin paypal aici:

paypal@caritate.md

Expediați un SMS cu conținutul 840 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!